Liikkuvat taidetyöpajat

Hankkeen työntekijät

Heippa olen Marjo Örn,

innokas taiteen kokija ja tekijä. Musiikki ja tanssi ovat kulkeneet enemmän tai vähemmän mukana elämän poluilla. Laulan, laulatan, soitan kitaraa, pianoa ja harmonikkaa. Ohjaan eri ikäisten kansantanssiryhmiä ja lasten tanssiryhmiä. Innostus kulttuuriin ja sen tuomaan hyvinvointiin on syttynyt Jämsänlaakson Setlementin järjestämien kulttuuripainotteisten hetkien kautta.

Olen hanketyöntekijänä Jämsänlaakson Setlementin hankkeessa Liikkuvat taidetyöpajat ja odotan jo kovasti, että pääsemme tuottamaan jämsäläisille erilaisia kulttuurielämyksiä.

Marjo Örn

Vastaava hanketyöntekijä

Ota yhteyttä

0400 600 426

morn@netti.fi

Hei!

Olen Suomisen Johanna; sanataiteilija, työväenopiston opettaja, kriitikko, sisällöntuottaja ja freelance-toimittaja, jolle kulttuuri ja taide ovat sydämen asia. Koen etenkin kirjallisuuden sekä kirjoittamisen omaksi jutukseni. Olen ilolla mukana Jämsänlaakson Setlementin toiminnassa ja liikkuvien taidetyöpajojen järjestämisessä. Luovuus, erilaiset kulttuuri- ja taide-elämykset ovat valtava voimavara ihan jokaiselle. Odotan innolla kohtaamisia tapahtumien ja työpajojen äärellä!

Johanna Suominen

hanketyöntekijä

0400 602 022

johanna.suominen78@gmail.com