Tapahtumat

Tulevia tapahtumia

Syyskaudella on tulossa mm. seuraavaa:

Aiemmin koettua

TiistaiTurinat 2021 on toteutettu helmi-huhtikuun ajan Kulttuurikävely-hetkin Jämsän keskustassa. Toukokuussa kävelyhetket siirtyivät keskiviikkoon, kuun alussa Kulttuurikävelyissä liikkui Roskabändi, kerättiin roskia laulun voimalla ja sen jälkeen on perehdytty mm. Jämsän koulujen historiaan.

Kulttuurikävelyt ovat toistaiseksi tauolla, mutta voidaan tarvittaessa järjestää, jos löytyy innokkaita kävelijöitä ja ideoita käyntikohteisiin.

Kesäkauden TiistaiTurinat käynnistettiin Jämsänjoen Kulttuurilavalla reippaasti yhteislaululla, lisäksi tulossa on musiikki- ja tanssituokioita, maalaustapahtumia, talkootouhuja ja perhepicnichetkiä sekä taideleiri lapsille. Järjestämme kesän mittaan myös Kiertävät TiistaiTurinat -teemalla kylävierailuja ja juhannusviikolla koko perheen Pikku-Jussit Kaipolassa ja Kulttuurilavalla. Seuraa Facebook-ilmoitteluamme.

Pe 28.5. vietämme päivän Apteekkarin yrttimaalla ja Kulttuurilavalla klo 10 alkaen. Takareisijumppaa siis tiedossa maata ja lavoja kitkien ja istuttaen. Löytyykö sinulta ylimääräisiä siemeniä tai taimia Kulttuurilavan istutuksiin? Tule mukaan omien eväiden kanssa, nuotiomahdollisuus.