Tue toimintaa

Jäseneksi

Yhdistyksemme toiminnan pohjana on kolmivuotinen strategiamme, jossa keskitymme erityisesti edistämään yhteisöllisyyttä kulttuurin keinoin Jämsän seudulla ja tuottamaan helposti saavutettavia tilaisuuksia ja mahdollisuuksia osallistua taidelähtöiseen toimintaan.

Liittymällä jäseneksi saat jäsenkirjeen, jossa kerromme ja tiedotamme toiminnastamme. Jäsenyys ei velvoita toimintaan, mutta on helppo tapa vaikuttaa. Jäsenenä jaat arvomme ja voit olla mukana kehittämässä setlementtityötä, eli monipuolista järjestö- ja kansalaistoimintaa. Yhdistyksen vuotuisissa kokouksissa sinulla on jäsenenä äänioikeus, jonka avulla pääset vaikuttamaan toiminnan linjauksiin.  

Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai kertomalla toiveesi tapahtumissamme.

Hallituksen puheenjohtaja Anja Kaislo: 040 511 8672 / anja.kaislo@modakaislo.fi

Yhdistyksen järjestöavustaja/sihteeri Tarja Räsänen: toimisto.setlementtijamsa@gmail.com

Liittymismaksu 10 €
Vuosittainen jäsenmaksu on 20 €.

Vapaaehtoisena mukaan toimintaan


Vapaaehtoisena toimiminen tuo monelle sisältöä elämään antamalla tekemistä, tunteen kuulua johonkin ryhmään ja mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja näin samalla vähentää yksinäisyyttä. Vapaaehtoisuus tarjoaa ihmisille mahdollisuuden auttaa ja käyttää omaa aikaansa hyödylliseen tekemiseen, toisten hyväksi.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tule rohkeasti juttelemaan tapahtumissa, jos haluat olla vapaaehtoisena mukana toiminnassamme. Vapaaehtoisuus ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.