Toiminta

TiistaiTurinat käynnistettiin kesällä 2020 ”Jokijutusteluina” uuden Jämsänjoen Kulttuurilavan laidalla ja Apteekkarin Yrttimaan liepeillä. Osallistujia tapaamisissa oli kymmenestä jopa 50 henkilöön.
Sään viiletessä olemme tavanneet tiistai-iltaisin James Koskisen Vapaapäivä -hankkeen tilassa (Mottilantie 11, Jämsä) ja jatkamme edelleen koronarajoitusten niin salliessa.

TiistaiTurinat on hetki, jossa saa vapaasti puida päivän yhteiseen aiheeseen liittyviä asioita, tuoda mielipiteitä, muistoja, ajatuksia ja viettää aikaa yhdessä.

Toiminta_TiistaiTurinat

Heinäkuussa taiteilimme Kuvataiteen päivän kunniaksi Jameksen tilassa. Syyskuussa Forumissa järjestettiin nukkepaja yhteistyössä idean kehittäjän Anneli Rautakosken kanssa. Virkistävää ja yhteistä iloa tuottavaa toimintaa kaikenikäisille.

Hallitus on aktiivisesti tehnyt rahoitushakemuksia saadakseen parempia mahdollisuuksia taide/kulttuuripohjaisen lapsi- ja nuorisotyön toteuttamiseen, unohtamatta aikuisväestön tarpeita ja kiinnostuksenkohteita.

Koronapandemian aiheuttamien esteiden poistuttua tulemme järjestämään mm. iloisia tanssi- ja karaoke-, runo- ja lauluiltoja sekä pienoiskirppiksiä hyvän mielen vahvistukseksi ja varojen keräämiseksi.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia, testamentteja sekä järjestää asianmukaisella luvalla rahan- tai tavarankeräyksiä, arpajaisia ja myyjäisiä.

Toiminta_Runokaraoke
Runokaraoke Jämsänjoen Kulttuurilavalla elokuussa 2020.