Keijo Niemisen esittelytervehdys

Kuin kaksi marjaa. Kuva HimosTanssijat

Olen muuttanut Jämsänkoskelle ulkopaikkakunnalta vuonna 1983 työpaikkani myötä. Työskentelin yli kolmekymmentä vuotta nykyisen ammattioppilaitoksen Gradian toimitiloissa opetusalan tehtävissä.

Miten päädyin Jämsänlaakson Setlementin toimintaan mukaan? Tuo tapahtui aivan kuin sattumalta, sillä puheenjohtaja Anja Kaislo soitti, että tuletko kahvittelemaan ja jutustelemaan Lilliporin tiloihin Jämsään. Tuossa kahvittelun lomassa kuitenkin valittiin Jämsänlaakson Setlementin hallitukseen toimijoita ja samoin kuin sattumalta päädyin hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi.

Setlementtitoiminnasta ja tarkoitusperistä minulla ei ollut alkuun mitään käsitystä, miten, miksi ja millaisista toimintatavoista tällainen järjestö muodostuu. Mukanaolo on toki lisännyt tätä tietoisuutta.

Omat kulttuuriharrastukset keskittyvät lähinnä erilaisiin tanssiharrasteisiin, joista keskeisin on tällä hetkellä lavatanssi. Nautin myös erilaisten kesäteattereiden kulttuuri- ja taide-elämyksistä.

Myös liikunnalliset harrastukset ovat lähellä sydäntäni. Kesällä pyöräily, lenkkeily, lentopallo ja talvella erityisesti murtomaahiihto ovat peruskuntoa ylläpitäviä harrasteitani.

Tansseissa tavataan!

Samankaltaiset artikkelit